søndag den 5. oktober 2008

btka.dk leverer hjælp fra håndværksfagfolk

btka.dk er en nyere internet hjemmeside som har til formål at skabe kontakter mellem fagmanden og bygherren. btka.dk simplificerer den besværlige arbejdsgang, som kunder skal gennemgå når denne henter tilbud fra fagfolk.
Bare forespørg på din opgaveforespørgsel én gang.

Mindst 3 forskellige og uafhængige fagmestre vil tage kontakt til dig med henblik på at afgive tilbud. Servicen fra btka.dk er ganske bekostningsløst og uden at du er forpligtet til at købe noget.
Det er blevet yderst populært at få diverse håndværksmæssige tilbud ved brug af nettet. Frem til nu har reglen været, at man selv må ringe til håndværkeren hver gang man har en håndværksmæssig opgave, som kræver eksperthænder. Dersom tendensen fortsat udvikler sig blot tilnærmelsesvis lige så hurtigt, som vi har set det de seneste år, vil den tradition meget snart høre fortiden til. For fremover vil det være håndværkeren der ringer til dig.

Ofte er det en besværlig opgave at skabe kontakt til uafhængige fagfolk bare med det ene formål, at indhente nogle forskellige forskellige bud til sammenligning. Blot at lokalisere nogle få som har tiden til at tage og løse dit stykke arbejde kan for de fleste være et større arbejde btka.dk hjælper med at skabe kontakt mellem fagfolk af enhver slags og dem, som skal benytte deres faglige kunnen.
Proceduren foregår således, at du indtaster din opgaveforespørgsel én gang på btka.dk, og så er dín opgave slut. Før du ved af det kontaktes du af tre kompetente og ledige firmaer, som vil se på din opgave og give et tilbud. Derpå udvælger du budet, kan kan opfylde dit behov på den bedste måde.

Notér dog at det er fri for forpligtelser at få prisoverslag på btka.dk, så det skal ikke forstås som om at du er forpligtet underskrivelse af en handel. Det er for øvrigt bekostningsløst at forespørge et flere forskellige håndværks tilbud at sammenligne hos btka.dk, p.g.a. at fagmanden betaler en lille pris som går til dét, at være medlem af dette system. Nogle kunne derfor tænke på, om virksomhederne tillægger beløbet fra sit abonnement når regnestykket skal gøres op, men sådan er det faktisk ikke. De indvolverede arbejdsstyrker accepterer at bygherre vil blive tilbudt adskillige alternative tilbud.

Af den årsag leverer de deres bedste pris de kan præstere, i håb om at udvælges. Faktum er, at systemet hjælper med til at sikre at arbejdet udføres på én gang nemmere og samtidig til en lavere pris for forbrugeren. Ekspertens fortjeneste ses tydeligt på de mange ekstra handler han bliver kontaktet om, hvis du sammenligner den ældre metode, hvor forbruger typisk fandt virksomhederne ved hjælp af telefonbogen. Denne, som hvilken han vel at mærke ligeledes var nødt til at betale for at være beskrevet i.
For håndværkeren repræsenterer dette en yderst målrettet reklame, frem for at købe reklamer i lokalbogen, de gule sider og lignende håndbøger. På btka.dk kan du få leveret opgavetilbud fra malerfirmaer, snedkere, murerfirmaer, smedevirksomheder, gartnere, brolægningsvirksomheder, kloakmestre, møbeldesignere, og stort set alle andre almene håndværksmæssige brancher, men også bogholderi, jurister med mere. Et stigende antal nye arbejdsgrene bliver implementeret løbende, så man kan altid prøve.

Det er som nævnt 100% gratis og uden du er tvunget til at købe noget.