søndag den 4. november 2007

Frygtens pleje

Erectus´ verden er blevet for nem. Han er blevet for stærk, og har ingen naturlige fjender mere. Dybt i ham sidder, fra fordums tider, et gen for frygt, som skal plejes.

Erectus startede med at opfinde religion. Forestillede sig uhyggelige væsner, som kunne plage ham hinsides døden. Og tilbad så sin forestillede gud, ofrede gaver, for undgå faren.

Erectus blev dog også hurtigt for klog til at frygte sit eget guderæs - Der var jo intet at se. Han måtte have det visuelt, og ikke i det hinsides. Biografen blev opfundet, og proppet med film. Den næste der kommer, Resident Evil- Extinction, omhandler monstre her og nu - i denne verden, ja faktisk i morgen måske. Erectus gen for frygt kan atter plejes, og da han altid lader film ende godt, behøver han ikke ofre noget til nogen.

Hans søn Sapien Har svært ved at forestille sig, at der engang har været: en verden uden film, og hvor folket virkelig troede på ting, som ikke var videnskabeligt bevist.

Resident Evil Extinction

kalenderen

Erectus har altid forsøgt at sætte ting i system.
At Fjerne et hvert element af overraskelse og fornyelse, som kunne frustrere hans liv.

Således opfandt han kalenderen allerede i de tidligste stadier i hans liv.
Den har dog aldrig fungeret optimalt, og er et af de projekter Erectus har haft mest bøvl med overhovedet. Den har været ændret et utal af gange, og det har formodentlig ikke foregået for sidste gang endnu.

Erectus Har næsten knækket systemet, men kan stadigvæk ikke gøre årene helt lige lange, hvilket ærgrer ham ekstremt, da det burde være så nemt, sammenlignet med hvad han ellers udretter.

Hans søn Sapien kender ikke andet, og ser ikke med samme ildhu på at løse problemet.
Det går vel alt - så længe man ikke har fødselsdag den 29. februar


Håndværker - colic-help - skateboard - kosmos - lazar

malteser

Erectus fandt allerede tidligt ud af at sammensætte forskellig smag efter behag. Og da skibet og senere flyvemaskinen for længst var opfundet, var det blevet meget lettere at indsamle nye indgredienser at lege med. Således havde han på en rejse til New York medbragt en pose Maltsers chokolade, som de lokale blev meget glade for, og deres sønner vil således ikke kende andet end at det altid har været der.

Hans søn Sapien Kender ikke andet end tingenes selvfølgelige eksistens, og ved ej længere hvor forskellige specialiteter kommer fra.

Hans far Bonobo fordømmer globaliseringen og spiser stadig kun, frikadeller med sovs.

i stå

Erectus Har det til tider med at gå lidt i stå. Hvis han ingen nye ideer har, bliver han stresset, og begynder på at ændre i de ting, som for længst er indrettet på den mest funktionelle måde. Måske flytter han rundt i huset, måske flytter han en bunke jord fra den ene ende af haven til den anden.
Erectus har ingen anelse om hvorfor han gør det, men det er vel dybest set for tilfredsstille hans konstruktive ego. Så hans underbevidsthed forbliver i den tro, at det udretter noget.

Hans søn Sapien kender kun til tingenes automatiske tilblivelse, og har det meget bedre - med at sidde passivt, og lave intet...

Hans far Bonobo er af den praktiske årgang, og og laver kun opgaver af funktionel betydning, og ser Erectus´ projekter - som det rene spild af tid.


Håndværker - colic-help - skateboard - invest - ungeren