torsdag den 23. august 2007

Ædedolken

Erectus var nået en dag nået et stadie, hvor han flød i overforbrug og manglede intet. På et af hans opfundne talesprog ville han kalde det: life as it should be! Kun ganske langsomt indså han problemet: Han var med tiden langsomt blevet tungere og tungere, samt større og større, og havde lidt besvær med at flytte sig omkring. Ikke at han behøvede det, men det var nu en fordel når han ville spille det spil han engang opfandt: fodbold. Det ærgrede ham da også at han på kort tid var vokset ud af hans dejlige opfindelse, automobilen.

Han blev nødt til at sætte en stopper for det. Han opfandt en metode til at finde ud af hvad der var galt. ET af resultaterne pegede i retning af for mange kulhydrater.
Nogle af hans artsfæller brugte resultaterne til at opfinde Coke Zero - real taste - zero sugar.

Hans søn Sapien kender ikke andet og vil, hvis han da ikke spiser alt for meget mad, ikke opleve samme problem, som hans far døjede med - overdrevent forbrug af sukker.

Coke zero

samleren

Erectus har altid været lidt af en samler. Det er han god til. Selv efter at hans ideer er udviklet så langt, så man faktisk ikke under nogen omstændigheder har brug for de første udgaver, bliver han ved med at gemme dem. Han har udviklet særlige tanke til netop dens slags ting, og kalder dem museer.

Problemet opstår, når han bliver så grådig, at han er villig til at risikere, hvad han allerede har, for at få chancen for at få endnu mere. Dette er specielt gældende indenfor opfindelsen valuta. Det ligger så dybt i ham fra tidligere tider da han samlede af nød, at han ikke kan slippe det.

Dengang han ikke havde udtænkt den faste bolig, var han selvsagt nødt til kun at eje hvad han kunne bære, og måtte derfor ofre / satse nogle ting for at bære på nye, og så håbe på at han ikke en dag stod og manglede hvad han efterlod.

Hans søn Sapien kender ikke andet, så han er blevet en sand mester i både at samle og at satse. Sjældent taber han, men når han gør, mister han alt og må starte forfra.


Håndværker - colic-help - skateboard - bog - heksebrand

torsdag den 16. august 2007

w580i

Erectus har for længst fundet ud af metoder, hvorved man kan tale sammen over længere afstande, end en fugl kan tilbagelægge i et træk: telefonen. Ligeledes har han også fået den til at fungere uden at man tilslutter den direkte i strømboksen.
Nu har artsfæller fra Sony Ericsson fået den til at kunne gengive musik, og skifte mellem vilkårlige numre via Shake Control. De kalder den Walkman Mobiltelefon. w580i.

Hans søn Sapien vil nok få mere gavn af den end Erectus selv, da han er lidt mere ilter til mode end Erectus. Sapien vil lynhurtigt benytte den og snart behøve den.

Sony Ericsson w580i



onsdag den 8. august 2007

Tumpen

Erectus har altid ønsket sig ting, der ikke var tiltænkt ham. Han må bare eje.
En dag fandt han en sindstilstand, som han øjeblikkeligt mente at have ledt efter - altid. Han havde opdaget Alkohol, og vidste instinktivt at den ville følge ham - altid.

Erectus Husker ikke længere særlig godt, men ser stort på det, for han har tillært sig kunsten at skrive og læse - at gemme tanker og ideer - altid. En dag fandt Erectus nogle noter han havde gjort sig, om at Alkohol var nedbrydende på hans psyke og koncentration. Derfor hængte han dem op til skræk og varsel for ham selv.

Erectus glemte hvor de hang.

Hans søn Sapien har set effekten - og tænker: Det sker nok ikke for ham. For slægten Homo tilpasser sig vel alt?


Håndværker - colic-help - skateboard - trelldom - doping

fredag den 3. august 2007

bivirkningen

Erectus´ virus (Hjernen)er et overflødighedshorn af impulser. Der opstår, i den tætte trafik, ofte sammenstød, propper eller bare almindelig kaos.

Det er måske derfor Erectus altid har stræbt efter at omdanne alt det komplekse og nær perfekte i naturen, til lineære, ordentlige og overskuelige katastrofer.

Problemet med Erectus er at han altid har succes med det han foretager sig.

Når ideen rammer ham, MÅ han udføre den - for enhver pris.
Selv om han er plaget af samvittighed (en bivirkning ved intelligens), standser han ikke, hvadenten han er nødsaget til at bruge andre levende væsener til føde, håndsæbe, udsmykning eller brændstof for den sags skyld.

Hans søn Sapien, kender ikke andet, så samvittigheden på dette punkt tynger ham i mindre grad. Han finder dog sine egne etiske plager, som hans søn igen vil tage som en naturlig selvfølge.


Håndværker - colic-help - skateboard - ekko - abstrakt